Brookvale Community Centre, Lower Brook Street, Basingstoke.

Client :
Brookvale Community Centre
Overview :
This complex project involved the construction of a new 2 storey 1400 sq. ft. steel framed extension to the existing single story community building. The structure was designed to provide a cantilevered steel frame to avoid any additional loadings being imposed on the existing structure and foundations. We worked closely with the client to deliver the required project within their budget constraints. The scheme also included an internal passenger lift to service the new extension.
Value :
£ 2,300,000
Duration :
24 weeks

Recent Projects

  • We’re always looking to enhance our existing
    workforce with professional tradesmen.

  • Send Us Your CV >>

Our Mission Statement

“Value for money and consistent delivery of the basics are the foundation of everything we do.”